Parker FittingFinder App – un ajutor pentru instalatiile hidraulice

garnituri parker logoIn aceasta primavara, Parker a lansat o deosebita aplicatie gratuita, adresata utilizatorilor  de smartphone-uri sau tablete – fie ca vorbim de cele care utilizeaza sistemul de operare Android sau iOS. Programul denumit Parker Fitting App permite identificarea  cu usurinta a  tipului si numarului garniturii de care ai nevoie, folosind cateva criterii simple. Aplicatia, disponibila in limba engleza, faciliteaza acest proces prin selectarea marimii si formei fiecarui capat, prin cautarea dupa numarul de serie sau chiar prin paginile cu specificatii primite prin email.  Descopera aici seria de garnituri hidraulice disponibile!

Intr-un rezumat, acest instrument extrem de util realizat de Parker Hannifin poate sa :

– identifice garniturile care trebuie inlocuite

– arate specificatii si dimensiuni exacte

– arate locatia distribuitorilor autorizati din zona in care va aflati

– realizeze alte procese, fiind fiabil si usor de folosit.

aplicatie parker

Aplicatia Parker pentru identificare garniturilor de instalatii hidraulice

Specialistii de la  Tribute Inc o recomanda ca fiind un mod eficient si rapid, intr-un proces constant de updatare si imbunatatire. Nu in ultimul rand, Parker FittingFinder mai  dispune de posibilitatea de a afisa modele CAD.

Gaseste acum aceasta aplicatie in Google Play sau iTunes – acum varianta 1.2, cu o baza de date adusa la zi, fisiere CAD la ultimul update,  cat si termenii legali actualizati.  Descarca aplicatia pentru iPad sau iPhone direct de aici: https://itunes.apple.com/us/app/parker-fitting-finder/id573942435?mt=8

Alte aplicatii pe care Parker le mai pune la dispozitia clientilor sai sunt PTS Mobile (Parker Tracking Sistem),  Parker Par Fit,  Parker Mobile Product Selector.  Pentru mai multe detalii, compatibilitate si detalii legate de instalare, accesati sectiunea corespunzatoare.


Parker Hannifin e cel mai cunoscut producator mondial de aparate in domeniul tehnologiilor sau sistemelor de control si miscare, asigurand solutii  extrem de precise pentru o varietate de  ramuri (mobile, industriale, maritime, aerospatiale). Magazinul Parker Store – Ph Technique ofera prin reprezentantele sale din Baia Mare si Bistrita Nasaud o gama variata de solutii pentru instalatiile de ungere, hidraulice si pneumatice. Pentru mai multe detalii despre gama de garnituri  hidraulice – acceseaza Ph-t Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.