Motoare hidraulice din seria 110A Nichols LSHT

motoare hidraulice Parker

Motoare hidraulice Parker

In zona de aplicatii hidraulice, o serie de magazine  de specialitate ofera produsele necesare acestor domenii. Distribuitori autorizati ai marcii Parker, magazinele Ph Technique (cat si prin  magazinul online ph-t.ro) ofera o gama diversificata de astfel de produse.  Daca in articolele prezente aici pe blog am prezentat cateva modele din seriile V12, V14, M3, M4, TJ, TC, TE si P1VS, azi vom trece in revista caracteristicile si specificatiile modelelor din gama 110A Nichols LSHT de la Parker. Descopera aici gama de motoare hidraulice Parker !


Acest motor de inalta performanta contine  un element de putere care e incarcat la presiune impotriva scurgerilor interne, pentru o eficienta  volumetrica ridicata. Prezinta compensare impotriva uzurii, astfel inca eficienta sa volumetrica sa nu se degradeze o data cu utilizarea. Aceste motoare hidraulice pot sa asigure un cuplu de pana la 5215 lb-in  printr-o singura piesa solida de ax de evacuare. Acesta permite  o functionare mai corecta, minimizand presiunea prin contact. De asemenea permite arborelui sa fie extins prin carcasa din spate, pentru montarea de frane de parcare, sau functii suplimentare de actionare sau encodere pentru citirea vitezei sau pentru control in bucla inchisa.

In plus, scaderea redusa a presiunii interne  inseamna o eficienta  si o capacitate de curgere mai ridicate. Acest motor solid este unul dintre cele mai compacte de pe piata.


Trasaturi:

– 9  cilindree: 59-395 cm3/rev (3.6 – 24.1 in3/rev)

– Presiune continua maxima: 172,4 bar (pana la 2500 psi)

– Presiune intermitenta maxima: 206,8 bar (pana la 3000 psi)

– Curgere de ulei maxima: 113,6 lpm (pana la 30 gpm)

– Viteza maxima: 858 rpm

– Cuplu continuu maxim: 470 Nm (4164 lb in)

– Cuplu intermitent maxim: 589 Nm (5215 lb in)

– Incarcatura maxima : 6450 N (pana la 1450 lb).

Pentru mai multe informatii sau pentru a comanda orice produse din aceasta categorie, accesati sectiune de motoare hidraulice din site-ul Ph-t.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.