De ce sa alegi gama de furtunuri hidraulice produse de PARKER

furtun hidraulicAstazi, tehnologia folosita pentru elaborarea de furtunuri si conectori trebuie sa se alinieze cu provocarile mereu crescande, cu cerintele si solicitarile masinariilor si echipamentelor moderne, utilizate in aplicatii si medii tot mai complexe. Pentru a satisface aceste nevoi, Parker dezvolta in mod constant produse si tehnologii de varf. Exista asadar o serie de atuuri si beneficii practice de care te poti bucura, daca alegi sa ne fi client, aici la Parker Store Baia Mare – pentru a intra in magazin si a consulta oferta, intra pe www.ph-t.ro:

  • Tehnologia No-Skive

E stiut faptul ca furtunurile si conectorii au un impact considerabil asupra eficientei si sigurantei unui sistem hidraulic. Tehnologia No-Skive, lansata de Parker Hannifin cu aproximativ 30 de ani in urma (ce se afla insa in continua dezvoltare), alaturi de utilizarea materialelor moderne si tehnicii de productie recenta, a facut ca azi sa putem promova o serie de conectori de exceptie. Fata de variantele standard, aceste furturnuri/conectori, vazute ca ansambluri complete, nu necesita inlaturarea invelisului exterior a furtunului. Astfel:

– se evita cedarea prematura a furtunului, cauzata deseori de deteriorarea respectivului invelis, din afara sau din interior

– tesatura de otel, de intarire, e protejata mecanic in timpul ansamblarii, de invelisul exterior de cauciuc.

– o alta varianta permite prinderea metal pe metal, pentru conectarea optima.

O compatibilitatea corecta intre furtunurile si conectorii Parker va garanta o blocare perfecta a conexiunii intre invelis si intaritura, asigurand o viata lunga, lipsita de service.

  • Protejarea mediului – rolul furtunurilor

Protejarea mediului inconjurator si controlarea poluarii  capata o tot mai mare amploare, ca raspuns la prioritatile setate de guverne, institutii europene si autoritati locale. Acesta devine astfel un important factor in producerea a numeroase materiale si componente. Astfel, fie ca vorbim de vehicule municipale, de echipament pentru constructii, masinarii ce opereaza in agricultura sau silvicultura, trendul este de a folosi combustibili biodegradabili in toate sistemele hidraulice. Divizia de productie de furtunuri, din Europa, Parker, ofera o gama completa de furtunuri  cu tuburi interioare de nitril, de la 1 sau doua intarituri pana la tipuri de furtunuri multi spirala, cu 6 straturi. Aceste furtunuri ofera o compatibilitate excelenta, atat cu uleiuri hidraulice cat si cu uleiuri biodegradabile, pana la 100 °C; in egala masura, se remarca prin capacitatea de a nu pierde din  presiune.

  • Tehnologia hibrida Push-Lok – combinatia excelenta a doua materiale de baza

Prin dezvoltarea interactiva a proceselor de productie, dar si a materialelor, prin combinarea elastomerului poliuretanic si sintetic a rezultat elaborarea unui furtun hibrid de tip Push-Lok, cu proprietati tehnice exceptionale.

– Miezul interior din elastomer sintetic, rezistent la lichide hidraulice, aer uscat, apa,  emulsie de apa, etc.

– Tesutul de consolidare, puternic extensibil, asigura o prindere ferma a furtunului de armatura, prevenind desprinderea sa.

– Invelisul furtunului e fabricat din poliuretan de inalta calitate, oferind o rezistenta sporita la abraziune si materialele ce sar in urma sudurii.

Pentru detalii va asteptam in magazin – contactati-ne pentru orice fel de informatii suplimentare sau comenzi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.